About

Acest blog este despre piesele de închinare care se cântă la biserica noastră și este destinat a fi de ajutor celor care caută acordurile unor melodii și / sau autorii lor. Din respect pentru munca de creație, încerc să menționez autorul sau traducătorul, însă nu am întotdeauna informațiile la îndemînă.

Aranjamentele noastre (de fapt, aranjament e o exagerare) nu sunt profesioniste. Ele reprezintă felul în care cîntă o trupă unde nimeni nu a făcut conservatorul și doar unul știe ce înseamnă 3 diezi la armură, dacă se uită peste o partitură. În schimb, aceste piese au fost cîntate în acest mod de destule ori și sună corect. Am învățat să cînt o parte din ele de la alții, iar la multe din piese am scos acordurile direct după melodia originală.

4 răspunsuri la About

  1. Tim Dubhy zice:

    nu stiu cum sa iau contact cu tine altfel, asa ca incerc aici..
    pe blogul lui Silviu Tatu, cu privire la o noua aparitie a NTR, ai facut o afirmatie, iar eu te-am intrebat ceva, insa Silviu nu a lasat comentariul meu sa se vada, ci la moderat, deoarece am spus ca pocaitii au ajuns sa ceara bani multi, pe calitate scazuta!

    asa ca redau ce ai spus tu, si ce te-am intrebat eu

    adisirbu
    18 octombrie 2014 la 9:00 pm

    Am găsit prima greșeală de tehnoredactare în Geneza capitolul 2 🙂
    Răspunde

    Tim Dubhy
    Comentariul tău e în așteptare.
    24 octombrie 2014 la 1:17 pm

    iarasi? la aceasta asa zisa “a doua editie”? asta noua?
    mai exact CARE? reda-o, ca sa ne sara in ochi!

  2. adisirbu zice:

    Salut,
    mulțumesc de întrebare, am răspuns direct pe blogul statu, ca să păstrăm discuția unde e subiectul (comentariul așteaptă aprobarea deocamdată). Pe scurt, în Geneza apare un ”c” între 2 cuvinte (probabil în loc de o virgulă). Nu e ceva care să împiedice înțelegerea textului.

  3. Girl Pink zice:

    Bună ziua,

    Vă contactez din partea site-ului pinkgirl.ro, pentru a ă propune un parteneriat între site-urile noastre: un schimb de linkuri sau advertoriale, mai precis, pentru o mai bună poziționare în rezultatele de pe motoarele de căutare.

    Pentru a fi o legătură cât mai eficientă, propunerea noastră este un schimb de link-uri încrucișat sau de advertoriale.

    În ceea ce privește site-ul pinkgirl, menționez faptul că este un blog personal, are o vechime de șase ani și conține peste 700 de articole. Page authority pentru acest site este 27, domeniu authority este 15, iar moz rank 4.

    Aștept răspunsul dvs.,
    Toate cele bune,
    Lidia – PinkGirl.ro

  4. adisirbu zice:

    Buna ziua,
    de acord, am trimis si un mail pe adresa pinkgirl[punct]ro[at]gmail.

Lasă un comentariu